Loopbaanbegeleiding werknemer / medewerker meer motivatie productiviteit Anthentiek Hasselt

Loopbaanbegeleiding voor medewerkers

“Wendy werkt al 10 jaar in het bedrijf. Je weet echter niet of ze nog energie haalt uit de job en of ze wel de juiste persoon op de juiste plek is. Je spreekt haar aan en ze deelt jouw twijfel. Ze voelt zich al even klaar voor een nieuwe uitdaging en is ook minder gemotiveerd voor haar huidige rol. Je wilt ervoor zorgen dat de job die je Wendy voorstelt zo goed mogelijk aansluit bij haar persoonlijkheid en haar noden.”

 

"Je bent zelfstandige voelt al even dat je niet meer warm wordt van hetgeen je doet. Je wilt weten waar het aan ligt en beter nog; hoe er verandering in te brengen?"

Herken jij bovenstaande situatie(s)? Dankzij loopbaanbegeleiding heb je een beter zicht op de sterktes, energiegevers en verlangens van je medewerker of van jezelf zodat je kan zorgen voor een optimale afstemming tussen persoon en job. Enkel door zulke goede afstemming houd je je medewerkers en jezelf gemotiveerd en productief!

Een job die écht bij je past zorgt voor meer motivatie en productiviteit! 

Loopbaanbegeleiding, voor wie?

·       Ik ondervind problemen in mijn huidige carrière en vraag me af als mijn baan nog bij mij aansluit en als ik misschien iets van verschil kan maken? 

·       Ik merk dat er geen genoeg vervulling in mijn baan is. Ik ga liever weg, maar ik heb geen idee op welke manier?

·       Ik heb geen idee wat mijn specifieke krachten zijn en/of wat mij dynamiek geeft binnen een baan? 

·       Ik heb enorme stresservaringen in mijn hedendaagse baan en ik weet niet hoe het verschillend kan zijn?

·       Ik kan geen kracht uit mijn tegenwoordige baan halen en graag weet ik hoe dit ontstaat en wat ik er aan kan doen.

·       Ik worstel met de combinatie van ouderrol met mijn carrière en ben op zoektocht naar herstel van  het evenwicht tussen privé en werk.

·       Ik ben recent meer aangesterkt van een burn-out en nu zoek ik professionele begeleiding om terug te werken. 

·       Ik vind mijn baan leuk, maar toch ben ik zeer nieuwsgierig naar andere mogelijkheden. 

·       Ik zit met het gedacht zelfstandig te werk te gaan, maar ik besef niet of dit de beste manier is. Graag bespreek ik dit met een coach. 

Coaching voor werknemers, zelfstandigen en medewerkers door bedrijfscoach Anthentiek uit Hasselt

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Loopbaanbegeleiding voor bedrijven - hoe?

Loopbaanbegeleiding bij Loopbaancoach An

Bij Anthentiek creëren we samen een bepaald traject naar uw verlangens. Samen onderzoeken we uw sterke kanten, waar u kracht van krijgt en wat voor u primeert en bekijken als dit terugkomt naar je hedendaagse baan. Als dit niet het geval is, wat is dan het juiste antwoord? We zoeken samen uit hoe je in het leven wil staan en kijken naar de tegenslagen die je ervaart om je zo te helpen. 

 

Wij zijn anders dan andere praktijken omdat we bij Anthentiek ervoor kiezen om te coöpereren met therapeuten en psychologen die opgeleid zijn tot coach in de loopbaan. Zo verzekeren we u voor een gegronde wetenschappelijke, ferm humanitaire en de totale aanpak. 

 

Onze coaches ondersteunen  u in een eventueel vervolgtraject met een therapeutische kant (Bijvoorbeeld bij onderwerpen als faalangst of perfectionisme) of tijdens een individuele training werken we aan bepaalde competenties (Bijvoorbeeld assertiviteit, sollicitaties, burn-out voorkomen). We kunnen ook beginnen met een therapeutische sessie  en als er een vraag komt op werk gerelateerd vlak, kunnen we zo overgaan naar een loopbaantraject.

Loopbaanbegeleiding voor bedrijven - contact

Heb je interesse in loopbaancoaching of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op via info@anthentiek.be of via tel: 0467 031 592. We helpen je maar al te graag verder! 

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Bedrijfscoaching bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk
Coaching van bedrijf 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Coaching medewerkers bij UAU collectiv te Hasselt