Loopbaanbegeleiding werknemer / medewerker meer motivatie productiviteit Anthentiek Hasselt

Loopbaanbegeleiding voor medewerkers

“Wendy werkt al 10 jaar in het bedrijf. Je twijfelt echter of ze nog energie haalt uit de job en of ze wel de juiste persoon op de juiste plek is. Je spreekt haar aan en ze deelt jouw twijfel. Ze voelt zich al even klaar voor een nieuwe uitdaging en is daarom ook minder gemotiveerd voor haar huidige rol. Je wilt ervoor zorgen dat de job die je Wendy voorstelt zo goed mogelijk aansluit bij haar persoonlijkheid en haar noden.”

 

"Je bent zelfstandige voelt al even dat je niet meer warm wordt van hetgeen je doet. Je wilt uitzoeken waar het aan ligt en beter nog; hoe er verandering in te brengen?"

Herken jij bovenstaande situatie(s)? Dankzij loopbaanbegeleiding krijg je een beter zicht op de kwaliteiten, energiegevers en noden van je medewerker of van jezelf zodat je kan zorgen voor een optimale afstemming tussen persoon en job. Enkel door zulke goede afstemming houd je je medewerkers en jezelf gemotiveerd en productief!

Een job die écht bij je past zorgt voor meer motivatie en productiviteit! 

Loopbaanbegeleiding, voor wie?

Wanneer zou je gebaat zijn met loopbaanbegeleiding voor bedrijven van Anthentiek?

  • Je twijfelt of de job van je medewerker nog wel aansluit bij zijn/haar behoeften en op zoek gaan naar een betere fit tussen persoon & functie

  • Je wilt een blauwdruk krijgen van je medewerker zodat je weet waar zijn/haar kwaliteiten liggen, wat zijn/haar kernwaarden zijn en wat hem/haar energie geeft zodat jullie samen een loopbaanplan kunnen uitstippelen

  • Je voelt je al even niet meer lekker in je rol als zelfstandige en wilt onderzoeken waar de pijnpunten liggen en nog beter hoe hier verandering in te brengen. 

  • Je twijfelt aan je rol als zelfstandige en wilt andere opties verkennen. 

  • Bij re-integratie of burn-out wil je onderzoeken of er aanpassingen nodig zijn in de job om de kans op optimaal functioneren te vergroten. 

 

Herken je jezelf of één van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, neem dan contact met ons op. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

Coaching voor werknemers, zelfstandigen en medewerkers door bedrijfscoach Anthentiek uit Hasselt

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Loopbaanbegeleiding voor bedrijven - hoe?

Loopbaanbegeleiding bij Loopbaancoach An

Bij Anthentiek geloven we dat een job die bij iemand past gebaseerd is op zijn/haar waarden, energiegevers en kwaliteiten. Waarden zijn de elementen die voor iemand onmisbaar zijn in een job. Sommige medewerkers hechten belang aan uitdaging of doorgroeimogelijkheden waar andere balans-werk privé op de eerste plaats stellen. Waarden vertellen iets over een optimale werkomgeving. Energiegevers zijn de taken waar je medewerker warm van wordt. De taken die vanuit intrinsieke motivatie gedaan worden en waar je medewerker het liefst van al veel tijd aan zou besteden in de job. Kwaliteiten vertellen iets over iemand’s sterktes. Medewerkers die ingezet worden op hun sterktes zijn niet alleen productiever, maar ook gelukkiger.  

 

Dankzij loopbaancoaching kom je tot de juiste medewerker op de juiste plaats en laat dat nu net een voorwaarde zij voor optimale organisatieresultaten!

We kiezen er bij Anthentiek voor om te werken met  psychologen die eveneens een opleiding in loopbaancoaching genoten. We geloven in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken om zo naar duurzaam resultaat te kunnen streven. Bovenal is onze manier van werken persoonlijk, warm en deskundig. Aan ons heb je een partner die écht langs je staat en je medewerkers begeleidt naar (nog) meer welzijn op de werkvloer.

Loopbaanbegeleiding voor bedrijven - contact

Heb je interesse in loopbaancoaching of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op via info@anthentiek.be of via tel: 0467 031 592. We helpen je maar al te graag verder! 

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Bedrijfscoaching bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk
Coaching van bedrijf 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Coaching medewerkers bij UAU collectiv te Hasselt