Wist je dat Anthentiek over heel Vlaanderen actief is? Hiervoor werken we samen met een team van gedreven loopbaancoaches op verschillende locaties in Vlaanderen. En niet zomaar loopbaancoaches, we selecteren onze partners zorgvuldig. Elk van hen heeft een achtergrond als psycholoog of therapeut en is thuis in gedragstherapeutische stromingen zoals  ACT (Acceptance & Commitment Therapy), omdat dit de taal is die Anthentiek spreekt. Ze hebben elk een opleiding loopbaancoaching gevolgd en misschien wel het allerbelangrijkst, het zijn warme en deskundige mensen die met bakken passie in de job staan.

Loopbaanbegleiding bij Anthentiek in Hasselt

 
loopbaanbegeleiding-peer-leopoldsburg

Waar kan je terecht voor loopbaanbegeleiding ?

Ellen%20Vanzeir%20-%20Psycholoog%20bij%2

Leopoldsburg 

Team-Anthentiek-Hasselt_edited_edited_ed

Hasselt

Hoe werken onze loopbaancoaches?

Onze loopbaancoaches gaan met jou op pad om uit te zoeken wat je écht belangrijk vindt in een job, waar je energie van krijgt en waar je kwaliteiten liggen. Omdat we geloven dat een job die echt bij je past op deze 3 pijlers rust. Ze helpen je helderheid te scheppen in hoe je in je job wilt staan en leren je omgaan met de belemmeringen op je pad. Dit alles opdat jij eindelijk werk kan gaan maken van dat wat je echt wilt, een thuiskomen in je job. 

Doordat onze loopbaancoaches zowel geschoold zijn als therapeut en als loopbaancoach, kan je bij elk van hen combinatietrajecten kan volgen. Zo kan je bv starten met therapie (bij burn-out) en vervolgens de overstap maken naar loopbaancoaching, als je klaar bent om samen uit te zoeken hoe terug aan de slag te gaan.  Andersom kan je natuurlijk ook starten met loopbaanbegeleiding en overgaan in therapie indien blijkt dat je toch net dat tikkeltje diepgaandere begeleiding nodig hebt.

 

Onze loopbaancoaches werken trouwens allemaal met VDAB loopbaancheques, waardoor je slechts 10 euro per loopbaansessie betaalt. Check hier of jij in aanmerking komt voor loopbaancheques.

Cliënten over loopbaanbegeleiding bij Anthentiek