Loopbaanbegeleiding  leuven

Voel je goed in een leuke job

Loop jij vast op je werk en weet je niet goed welke richting uit?

Kijk dan eens voor loopbaanbegeleiding te Genk bij onze psychologen en loopbaanbegeleiders regio Genk

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van de schoolbanken naar je pensioen. Onderweg kom je langs splitsingen, kruispunten en maar soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. Onze loopbaanbegeleiders uit de regio Leuven helpen je helder te krijgen wat je echt wilt en helpt je om concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt. Onze loopbaanbegeleiders van Leuven en Holsbeek helpen je graag met al je vragen over loopbaanbegeleiding in Leuven.

Maak kennis met onze locaties

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Hasselt, het Hagenland (Leuven) en Dilsen-Stokkem. Klik op de kaart hieronder voor meer info. 

Zet nu de eerste stap naar een job waar je energie van krijgt

Bij onze loopbaanbegeleiding in Leuven gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of in je toekomstige job. Misschien heb je wel spijt van je studiekeuze of vraag je je af of je werk wel goed bij je past. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om evenwicht te zoeken tussen werk en privé.

 

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, de loopbaanbegeleiders van Anthentiek ondersteunen je in elke fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf mee blijft ontwikkelen.

 

Onze loopbaanbegeleiders kijken niet alleen maar naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

Neem dan nu contact op met loopbaanbegeleider en psycholoog Anthentiek uit Genk (Hasselt)

Is loopbaanbegeleiding nu iets voor jou?

Typische aanleidingen voor loopbaanbegeleiding in Leuven

​- Je haalt geen energie meer uit je huidige job en wilt weten hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

- Je speelt met het idee om als zelfstandige aan te beginnen maar weet niet of dat wel de beste keuze is

- Je loopt vast in je huidige carrière en je vraagt je af of je huidige job nog wel bij je past en wat je mogelijk anders zou kunnen doen.

- Je vindt het lastig om een goed evenwicht te bewaren tussen je verschillende rollen (bv.medewerker, ouder en partner).

- Je bent werkzoekend en wilt hulp bij het zoeken en solliciteren naar een nieuwe job.

- Je wilt hulp bij het vinden van de studierichting die het best bij jou past.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je loopbaancoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Omdat onze loopbaanbegeleiders een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het via Anthentiek in Leuven mogelijk om na je loopbaanbegeleiding een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de loopbaanbegeleiding achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen begeleider je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen hetzelfde probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met loopbaanbegeleiding, dit allemaal in dezelfde groepspraktijk te Leuven. Stel je hebt bij Anthentiek een traject gevolgd om te herstellen van een burn-out. Dan kun je er daarna voor kiezen om met dezelfde vertrouwde coach in een loopbaantraject te gaan kijken of jij in je huidige job wel op je plek zit.

Jouw eigen begeleider voor loopbaanbegeleiding regio Leuven

We werken met een multidisciplinair team waarin elke loopbaanbegeleider zijn of haar eigen specialisaties heeft. Zo zijn er loopbaanbegeleiders met specialisaties in assertiviteit, communicatie en trajecten na burn-out. Elke loopbaanbegeleider heeft steeds een achtergrond als psycholoog of therapeut. Op basis van jouw loopbaanvraag koppelen we je aan de coach die het beste bij jou past. Naast Hasselt kan je ook terecht in onze partner praktijk in Leuven (Holsbeek).

Met of zonder VDAB loopbaancheques bij Leuven

Anthentiek is door de VDAB erkend als gemandateerd loopbaancentrum. Dit betekent dat je in de meeste gevallende beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Met deze loopbaancheques kan je voor 10 euro per sessie gedurende 8 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Als je geen recht hebt op VDAB loopbaancheques, omdat je student of werkloos bent of ze al hebt opgebruikt, kan je alsnog bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. We bieden in dit geval ook loopbaanbegeleiding aan maar dan aan ons reguliere tarief van 55 euro. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om goed begeleid te worden in de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich goed te voelen in hun job. Meer info over deze loopbaanbegeleiding in de regio Leuven vind je hier.

Je loopbaan maakt een groot deel uit van je leven.
Waar wil je nu eigenlijk heen? Hoe kom je daar?
Laat Anthentiek je hierin bijstaan en maak hieronder een afspraak
voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zoek je loopbaanbegeleiding in en rond Leuven? Maak dan hierbeneden een afspraak om een traject loopbaanbegeleiding in Leuven te starten
Cliënten over trajecten loopbaanbegeleiding in Leuven via Anthentiek

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Wij staan klaar om jou te helpen

met loopbaanbegeleiding in Leuven

Bij het gemandateerd loopbaancentrum Anthentiek in Genk kan je terecht voor al je loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding in Genk wordt door ervaren loopbaanbegeleiders uit de regio Genk gedaan. Onze mensen hebben achtergrond in zowel psychologie als HR. Na je loopbaanbegeleiding in Genk kan je steeds een vervolgtraject starten voor je eigen ontwikkeling zoals het trainen van je communicatievaardigheden, assertiviteit, faalangst etc. Hiermee willen wij ons aanbod van loopbaanbegeleiding onderscheiden van andere loopbaanbegeleiders in Genk.

181281198_6e77a9a154186fd2b6edf6817c6ea0

181281198_6e77a9a154186fd2b6edf6817c6ea0

0149455490_e847a37ce3d7a18cd95f5568da07e

0149455490_e847a37ce3d7a18cd95f5568da07e

1448117338

1448117338

Steden vanwaaruit onze loopbaanbegeleiding bereikbaar is

Geetbets

Genk

Haacht

Halen

Heusden-Zolder

Holsbeek

Houthalen

Leuven

Aarschot

Alken

Beringen

Bilzen

Bree

Borgloon

Diepenbeek

Diest

Lummen

Maaseik

Maasmechelen

Sint-Truiden

Tongeren

Wellen

Zonhoven

Zoutleeuw

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg