Loopbaanbegeleiding Hasselt Limburg

Heb je het gevoel vast te lopen in je huidige job, het gevoel niet meer op je plaats te zitten of niet te weten welke richting nu eigenlijk echt bij je past? Dan biedt loopbaancoaching misschien wel de oplossing voor jou. Het doel van loopbaanbegeleiding bestaat er uit om jou je weg te helpen vinden in de jungle van de huidige arbeidsmarkt. Samen met Anthentiek uit Hasselt onderzoek je je eigen loopbaan en je mogelijkheden. Het verloop van het loopbaancoachingstraject is afhankelijk van jouw specifieke loopbaanvraag. Deze begeleiding vindt plaats in de

praktijk te Hasselt (Limburg)

Anthentiek, de loopbaancoach van Hasselt (Limburg) begeleidt haar cliënten in loopbaanbegeleiding om erachter te komen wat ze willen en kunnen in hun loopbaan. Het publiek dat zij in loopbaanbegeleiding heeft is zeer divers. Het varieert van mensen die intern een andere job willen zoeken, tot mensen die een eigen zaak willen starten tot werkzoekenden die begeleiding nodig hebben bij het zoeken naar een nieuwe job en loopbaan. Deze begeleiding vindt steevast plaats in haar praktijk op de Dokter Nolenslaan 4 te Hasselt (Limburg, België)

?

Wanneer zou loopbaancoaching een goede stap kunnen zijn voor jou?

 • Je loopt vast in je huidige loopbaan maar weet niet welke opties er nog zijn.

 • Je speelt met het idee om iets op zelfstandige basis te beginnen maar weet niet of dit de beste keuze is voor jou.

 • Je krijgt geen energie meer in je huidige baan en wilt weten hoe het komt en nog belangrijker, wat je eraan kan doen? 

 • Je vindt het lastig om het evenwicht te bewaren tussen je verschillende rollen (medewerker, moeder, echtgenoot…) en wilt ondersteuning hierin.

 • Je hebt het gevoel dat je carrière stagneert en wilt meer.

 • Je denkt dat je met een burn-out kampt en weet niet hoe je verder kan.

 • Je voelt je ontzettend onzeker in je job en wilt dit aanpakken.

 • Je bent net ontslaan en wilt hulp bij het zoeken van en solliciteren naar een nieuwe job.

 • Je bent al een tijdje werkzoekend en wilt je sollicitatieskills verbeteren. 

De vragen waarmee cliënten hulp zoeken, zijn dus erg uiteenlopend. Heb je één van bovenstaande vragen of een andere vraag, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en we kijken samen hoe jouw vraag aan te pakken.   

Hoe ziet een loopbaanbegeleidingstraject bij Anthentiek eruit? Hasselt (Limburg)

Het is moeilijk om hier een eenduidig antwoord op te geven want elk traject is op maat. Standaard begin ik met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek in mijn praktijk te Hasselt leer ik de cliënt en zijn of haar hulpvraag beter kennen. Daarnaast heeft de cliënt ook de kans om kennis te maken met de werkwijze van Anthentiek en te beslissen of deze bij zijn of haar verwachtingen aansluit.

 

Op basis van jouw loopbaanvraag stippelen we daarna samen een coachingstraject uit. Jouw vraag is hierin leidend. Een job die bij je past, moet aansluiting vinden bij jouw interesses, kwaliteiten en waarden. Een groot onderdeel van het loopbaantraject bestaat er dan ook uit om hetgene jij nodig hebt in een job helder te krijgen. Hierbij kijken we verder als de job zelf en nemen we ook je persoonlijke situatie mee, de cultuur van het bedrijf,…

Doormiddel van authentiek coachen helpt Anthentiek jou in de loopbaanbegeleiding in haar praktijk te Hasselt (Limburg).

Het einddoel van het loopbaancoachingstraject is jou specifieke aanbevelingen kunnen doen en jou te ondersteunen in het maken van de juiste stappen.

Waarom de keuze maken voor Anthentiek als loopbaancoach?  
 • Anthentiek onderscheidt zich van andere instanties doordat er de mogelijkheid is het traject zo in te richten dat er een mooie wisselwerking is tussen loopbaancoaching en therapie. Bij Anthentiek wordt er geen standaard loopbaantraject afgehandeld. Indien er specifieke belemmeringen aan het licht komen, is er de mogelijkheid een zijsprong te maken en deze aan te pakken aan de hand van psychologische technieken.

 

 • Anthentiek schenkt veel aandacht aan een verderzetting van het leerproces thuis. Hiertoe worden er oefeningen gebruikt die zelfreflectie bevorderen of waarbij je het geleerde in de praktijk moet gaan omzetten.

 

 • Klanten kenmerken de aanpak van Anthentiek als persoonlijk. Je wordt begeleid in een praktijk aan huis te Hasselt door middel van een persoonlijke aanpak. Je krijgt de kans de therapeut/coach ook te bereiken naast de sessie. Dit door middel van telefonisch contact of Whatsapp.

 

 • Anthentiek is er voor een brede doelgroep. Zo geeft Anthentiek ook werkzoekenden en studenten de kans om in loopbaancoaching te komen.

  • Werkenden > Dit is voor mensen die vast zitten in hun loopbaan en hulp nodig hebben om hun weg te vinden.

  • Langdurig zieken > Doordat je last hebt van bepaalde fysieke of mentale klachten is het moeilijk voor je om de job die je deed of zou willen doen uit te oefenen. In loopbaancoaching kunnen we samen je mogelijkheden onderzoeken.

  • Werkzoekenden > Hierbij kan er indien gewenst gelijktijdig aandacht geschonken worden aan het sollicitatieproces. Een motivatiebrief opstellen is niet altijd even makkelijk. Zo is het soms ook moeilijk de motivatie tijdens het sollicitatieproces vast houden. Hier kan Anthentiek ondersteuning in bieden.  

  • Studenten > Bij studenten kan er gekeken worden naar mogelijke vervolgrichtingen na het middelbaar. Door middel van gesprekken en testen kunnen we er samen achter komen welke vervolgrichting het best bij je aansluit.

Herken je jezelf in bovenstaande hulpvragen?  Nood aan een duwtje in de rug?

Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvend kennisgesprek.

Sta je op het kruispunt van je carrière maar weet je niet waarheen? Zoek je een begeleider om je loopbaan weer richting te geven? De loopbaancoach van Hasselt, Anthentiek, helpt haar cliënten doormiddel van loopbaanbegeleiding om het juiste pad in hun carrière te ontdekken. Alhoewel zij opereert vanuit haar therapeutische praktijk te Hasselt komen mensen van ver om bij haar een traject te volgen. Klanten kwamen reeds van Maaseik, Leuven, Mechelen, etc.