Elke Goffin

Psycholoog en loopbaancoach

Samen op weg

“Ieder mensenleven is zo uniek en daardoor ook zo boeiend. Ik beschouw het dan ook als een enorme eer wanneer ik een stukje met jou mag meewandelen op jouw levenspad. 

 

Mensen bezoeken me doorgaans in een periode waarin ze het gevoel hebben ergens mee vast te lopen in hun leven. Dit delen met iemand anders voelt voor velen als spannend aan.  Ik vind het daarom erg belangrijk om een laagdrempelige, warme en rustige omgeving te creëren waarin eender wat gezegd en gevoeld mag worden.

 

In je zoektocht naar wat je leven terug meer kleur kan geven wil ik er graag voor je zijn. Samen bekijken we waar jij warm van wordt als persoon, wat jou raakt en welke richting je graag wilt uitgaan met je leven. Daarnaast nemen we ook onder de loep welke moeilijke gedachten, gevoelens of automatische gedragspatronen jou hier momenteel van weerhouden en hoe je toch stapjes kan zetten op jouw zelf gekozen pad.”

 Specialisaties 

Hoogbegaafdheid, studiekeuze, stress, (faal)angst, perfectionisme.

 Opleidingen 

Elke voltooide haar masteropleiding in de psychologie aan de KU Leuven. Zij vulde deze opleiding aan met de postacademische vorming “HSP voor professionals” aan de VUB, volgde een aantal modules rond hoogbegaafdheid aan de Radboud Universiteit van Nijmegen, een basisopleiding ACT en enkele opleidingen rond ACT en jongeren en jongvolwassenen. Momenteel volgt Elke een postgraduaat tot contextuele gedragstherapeut en voltooide ze recent een opleiding tot loopbaancoach.

 Praktijkervaring 

Elke deed in het verleden ervaring op binnen de onderwijswereld als schoolpsychologe (CLB) en zorgcoördinator (basisonderwijs). Naast haar werk bij Anthentiek begeleidt Elke kinderen en jongeren met een ontwikkelingsvoorsprong die vast komen te zitten.  Binnen dit domein bouwde ze ervaring op met thema’s zoals faalangst, perfectionisme, studiekeuze, uitstelgedrag, stress, zelfbeeld, piekeren, enz… 

Loopbaanbegeleider Elke is expert in leren welke functie bij je past, stress op het werk en work-life balance en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek te Hasselt (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2021 Anthentiek

0032 467 031 592  |  info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg