Elke Goffin

Psycholoog en loopbaancoach

Samen op weg

“Ieder mensenleven is zo uniek en daardoor ook zo boeiend. Ik beschouw het dan ook als een enorme eer wanneer ik een stukje met jou mag meewandelen op jouw levenspad. 

 

Mensen bezoeken me doorgaans in een periode waarin ze het gevoel hebben ergens mee vast te lopen in hun leven. Dit delen met iemand anders voelt voor velen als spannend aan.  Ik vind het daarom erg belangrijk om een laagdrempelige, warme en rustige omgeving te creëren waarin eender wat gezegd en gevoeld mag worden.

 

In je zoektocht naar wat je leven terug meer kleur kan geven wil ik er graag voor je zijn. Samen bekijken we waar jij warm van wordt als persoon, wat jou raakt en welke richting je graag wilt uitgaan met je leven. Daarnaast nemen we ook onder de loep welke moeilijke gedachten, gevoelens of automatische gedragspatronen jou hier momenteel van weerhouden en hoe je toch stapjes kan zetten op jouw zelf gekozen pad.”

 Specialisaties 

Hoogbegaafdheid, studiekeuze, stress, (faal)angst, perfectionisme.

 Opleidingen 

Elke voltooide haar masteropleiding in de psychologie aan de KU Leuven. Zij vulde deze opleiding aan met de postacademische vorming “HSP voor professionals” aan de VUB, volgde een aantal modules rond hoogbegaafdheid aan de Radboud Universiteit van Nijmegen, een basisopleiding ACT en enkele opleidingen rond ACT en jongeren en jongvolwassenen. Momenteel volgt Elke een postgraduaat tot contextuele gedragstherapeut en voltooide ze recent een opleiding tot loopbaancoach.

 Praktijkervaring 

Elke deed in het verleden ervaring op binnen de onderwijswereld als schoolpsychologe (CLB) en zorgcoördinator (basisonderwijs). Naast haar werk bij Anthentiek begeleidt Elke kinderen en jongeren met een ontwikkelingsvoorsprong die vast komen te zitten.  Binnen dit domein bouwde ze ervaring op met thema’s zoals faalangst, perfectionisme, studiekeuze, uitstelgedrag, stress, zelfbeeld, piekeren, enz… 

Loopbaanbegeleider Elke is expert in leren welke functie bij je past, stress op het werk en work-life balance en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaanbegeleiders Anthentiek te Hasselt (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg