Liever Assertiever

Wil je jezelf niet wegcijferen of voorbij lopen, maar tegelijkertijd wel klaarstaan voor anderen? Voor je mening durven uitkomen?

Met onze Liever Assertiever - assertiviteitstraining leer je jezelf blijven in de communicatie met anderen en op een heldere en verbindende manier je boodschap over te brengen.

Leren hoe assertiever in het leven te staan 

Weet je niet hoe een vriend(in) aan te spreken op zijn of haar storende gedrag? Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat klusje nog snel even kan opknappen?

 

Dan is onze Liever Assertiever - assertiviteitstraining jou op het lijf geschreven. 

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Liever Assertiever Assertiviteitstraining - hoe?

In een aantal sessies trainen we je assertieve vaardigheden. We verkennen verschillende gedragsstijlen (subassertief tot agressief gedrag) en staan stil bij wat assertiviteit is. We leren je je op een assertieve en verbindende manier grenzen aangeven en hoe je nee kan zeggen. We staan stil bij hoe je constructieve feedback kan geven en met feedback van een ander om kan gaan. In de Liever Assertiever assertiviteitstraining van Anthentiek leer je ‘al doende’. We bespreken eerst de theorie om die meteen daarna in de praktijk te brengen in rollenspelen.

Bij Anthentiek kiezen we voor een individuele aanpak. Op weg naar meer assertiviteit word je bijgestaan door een deskundige en mensgerichte trainer.

Liever Assertiever Assertiviteitstraining - interesse?

Wil jij ook leren hoe assertiever te communiceren? Schrijf je dan in via deze link.