Steffi Vandersmissen

Psycholoog en loopbaancoach

Samen op zoek naar wat het beste werkt voor jou

“Ik heb de waarheid niet in pacht, maar ga samen met jou op zoek naarwat het beste werkt voor jou. Door een rustige en veilige omgeving te creëren waarin jij centraal staat, kan je tijdens de gespreksmomentenvrijuit praten en echt jezelf zijn. Geen opmerking of vraag is te gek. Ik probeer van onze afspraken iets te maken waar je als cliënt naar kan uitkijken. Een soort van (rust)moment waarin jij centraal staat.

 

Ik leg mijn volledige aandacht bij de cliënt en ben oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig. Daarbij let ik ook bewust op de dingen die wél goed gaan. Ik wijs cliënten dus graag op hun sterktes en hun kwaliteiten.. Wanneermijn therapeutenhart sneller gaat kloppen? Als ik mensen tijdens de sessies een positieve evolutie zie doormaken en opnieuw het vertrouwen in zichzelf en in hun kwaliteiten zie herwinnen.”

 Specialisaties 

Begeleiding bij stress, burn-out en loopbaanbegeleiding.

 Opleidingen 

Steffi studeerde aan de KU Leuven en behaalde een bachelor in de pedagogie, een master in de klinische psychologie en een master in de seksuologie. Daarna volgde ze tal van trainingen en opleidingen voor professionals, waaronder de opleiding Verbindende Communicatie, de opleiding tot vertrouwenspersoon en de opleiding Ability Case Manager bij Prevent Academy.

 Praktijkervaring 

Behalve als therapeut bij Anthentiek werkt Steffi ook als Preventieadviseur Psychosociale aspecten bij een Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk waar ze bedrijven ondersteunt bij de aanpak van o.a. stress, burn-out, communicatie, en loopbaanbegeleiding.

 

Daarvoor werkte ze onder meer als projectmanager bij ISW Limits (het tegenwoordige Pulso, een spin-off van de Leuvense Universiteit gespecialiseerd in welzijn op het werk) en consulent bij Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, Tongeren. 

Loopbaanexpert Steffi is expert in leren welke job bij je past, work-life balance en stress en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaancoaches Anthentiek bij Genk (Limburg)

Klik hier en leer het volledige team kennen

Ik heb zeer veel geleerd bij Anthentiek. Steffi heeft me zeer goed begeleid in mijn keuzes.

Please reload

Cliënten over trajecten bij Steffi

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg