Jobcoachingnk

Voel je goed in een leuke job

Loop jij vast op je werk en weet je niet goed welke richting uit?

Kijk dan eens voor loopbaanbegeleiding te Genk bij onze psychologen en loopbaanbegeleiders regio Genk

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in een rechte lijn van de schoolbanken naar je pensioen. Tijdens je weg kom je langs kruispunten, omleidingen en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. Onze jobcoaches uit de regio van Bilzen helpen je helder te krijgen wat je echt wilt en helpt je om concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Maak kennis met onze locaties

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Hasselt, het Hagenland (Leuven) en Dilsen-Stokkem. Klik op de kaart hieronder voor meer info. 

Zet nu de eerste stap naar een leuke job waar je energie van krijgt

Bij onze coaching in regio Bilzen (Hasselt) gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Misschien heb je wel spijt van je studiekeuze of vraag je je af of je job wel bij je past. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het niet gemakkelijk is om een juiste balans te vinden tussen werk en privé.

 

Wat jouw vraag ook is, de jobscoaches van Anthentiek ondersteunen je in elke fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

 

Onze jobcoaches kijken niet alleen maar naar de verschillende mogelijkheden als job. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke concrete stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

Is jobcoaching nu iets voor jou?

Typische aanleidingen voor jobcoaching in regio Bilzen

​- Je haalt geen energie meer uit je huidige job en wilt weten hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

- Je speelt met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan maar weet niet of dat wel de juiste keuze is.

- Je loopt vast in je huidige carrière en je vraagt je af of je huidige job nog wel bij je past en wat je andere opties zijn.

- Je vindt het lastig om een goede balans te bewaren tussen je verschillende rollen (bv.medewerker, ouder en partner).

- Je bent werkzoekend en wilt hulp bij het vinden van en solliciteren voor een nieuwe job.

- Je wilt hulp bij het vinden van de studierichting die het best bij jou past.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je jobcoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Omdat onze coaches een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het bij Anthentiek in regio Bilzen (Hasselt) mogelijk om na je jobcoaching een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de jobcoaching achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen coach je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen gelijkaardig probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met jobcoaching, dit allemaal in dezelfde groepspraktijk te Hasselt. Stel je hebt bij Anthentiek een traject gevolgd om te herstellen van een burn-out. Dan kun je er daarna voor kiezen om met dezelfde vertrouwde begeleider in een loopbaantraject te gaan kijken of jij in je huidige job wel op je plek zit.

Jouw eigen coach voor jobcoaching in regio Bilzen (Hasselt)

We werken met een multidisciplinair team waarin elke jobcoach zijn of haar eigen specialisaties heeft. Zo zijn er jobcoaches met specialisaties in assertiviteit, communicatie en trajecten na burn-out. Elke jobcoach heeft steeds een achtergrond als psycholoog of therapeut. Op basis van jouw loopbaanvraagstuk koppelen we je aan de coach die het beste bij jou past. 

Met of zonder VDAB loopbaancheques in regio Bilzen (Hasselt) 

Anthentiek is door de VDAB erkend als gemandateerd loopbaancentrum. Dit betekent dat je in de meeste gevallende beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Met deze loopbaancheques kan je voor 10 euro per sessie gedurende 8 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Als je geen recht hebt op VDAB loopbaancheques, omdat je nog studeert of werkloos bent of ze al hebt opgebruikt, kan je alsnog bij Anthentiek terecht voor jobcoaching. We bieden in dit geval ook jobcoaching aan maar dan aan ons reguliere tarief van 55 euro. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om goed begeleid te worden in de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich goed te voelen in hun job. Meer info over deze jobcoaching in regio Bilzen (Hasselt) vind je hier.

Je loopbaan maakt een groot deel uit van je leven.
Waar wil je nu eigenlijk heen? Hoe kom je daar?
Laat Anthentiek je hierin bijstaan en maak hieronder een afspraak
voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zoek je jobcoaching in regio Bilzen (Hasselt)? Maak dan hierbeneden een afspraak om een traject in regio Bilzen (Hasselt) te starten.
Cliënten over trajecten jobcoaching in Hasselt via Anthentiek

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Wij staan klaar om jou te helpen

met loopbaanbegeleiding in Hasselt

Bij het gemandateerd loopbaancentrum Anthentiek in Genk kan je terecht voor al je loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding in Genk wordt door ervaren loopbaanbegeleiders uit de regio Genk gedaan. Onze mensen hebben achtergrond in zowel psychologie als HR. Na je loopbaanbegeleiding in Genk kan je steeds een vervolgtraject starten voor je eigen ontwikkeling zoals het trainen van je communicatievaardigheden, assertiviteit, faalangst etc. Hiermee willen wij ons aanbod van loopbaanbegeleiding onderscheiden van andere loopbaanbegeleiders in Genk.

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

psycholoog-therapeut-liene

psycholoog-therapeut-liene

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

foto_Elien

foto_Elien

Steden vanwaaruit onze loopbaanbegeleiding bereikbaar is

Geetbets

Genk

Haacht

Halen

Heusden-Zolder

Holsbeek

Houthalen

Lanaken

Leuven

Aarschot

Alken

Beringen

Bilzen

Bree

Borgloon

Diepenbeek

Diest

Dilsen

Lummen

Maaseik

Maasmechelen

Sint-Truiden

Tongeren

Wellen

Zonhoven

Zoutleeuw

Zutendaal

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg