Over Anthentiek

Bij Anthentiek willen we je op een authentieke manier helpen om werk te maken van dat wat je écht wilt. 

Authentiek omdat onze begeleidingen gekenmerkt worden door een persoonlijke, warme aanpak. We vinden het belangrijk om “écht” langs onze cliënten te staan.

 

We gunnen onze cliënten een leven waarin ze kunnen bewegen naar dat wat er echt toe doet. Of dit nu gaat over hoe ze in een job willen staan, in hun persoonlijke leven of de manier waarop ze door hun studie bewegen. Je hoeft je niet te laten belemmeren door de hindernissen op je pad. We leren je graag hoe het anders kan.

De erkende psychologen en loopbaanbegeleiders van groepspraktijk Anthentiek in centrum Hasselt. Ze helpen je graag verder met therapie en loopbaanbegeleiding.

Begeleidingen bij Anthentiek

We kiezen ervoor om met een team van psychologen en (psycho)therapeuten te werken met elk een specifieke en complementaire achtergrond. Elk van onze medewerkers heeft eveneens een specifieke opleiding rond loopbaancoaching en ACT genoten. Onze medewerkers geloven in levenslang leren en scholen zich systematisch bij door opleidingen, studiedagen en intervisies.

 

Binnen Anthentiek hechten we belang aan wetenschappelijk onderbouwd werken in al onze diensten. We zetten in op jouw kracht en werken samen rond jouw belemmeringen.  

We streven ernaar om onze cliënten te begeleiden binnen een warme en persoonlijke setting. We vinden het belangrijk dat je voelt dat je er toe doet en dat we écht langs je lopen. We stemmen onze begeleiding af op jouw unieke behoeften. We geloven in een no-nonsense aanpak en durven je te confronteren. Dit alles steeds op een warme & respectvolle manier.

Elk van ons werkt met passie. En dat voel je. We gaan the extra mile, streven naar resultaat en geloven in vernieuwing. We zitten geregeld samen om ons aanbod zo goed mogelijk op jou, onze cliënt af te stemmen en bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

GEPASSIONEERD

WARM

DESKUNDIG

Warm, gepassioneerd & deskundig

Anthentiek's team

Groepsfoto-Anthentiek-Psycholoog-Loopbaa