Over Anthentiek

Bij Anthentiek willen we je op een authentieke manier helpen om werk te maken van dat wat je écht wilt. 

Authentiek omdat onze begeleidingen gekenmerkt worden door een persoonlijke, warme aanpak. We vinden het belangrijk om “écht” langs onze cliënten te staan.

 

We gunnen onze cliënten een leven waarin ze kunnen bewegen naar dat wat er echt toe doet. Of dit nu gaat over hoe ze in een job willen staan, in hun persoonlijke leven of de manier waarop ze door hun studie bewegen. Je hoeft je niet te laten belemmeren door de hindernissen op je pad. We leren je graag hoe het anders kan.

De erkende psychologen en loopbaanbegeleiders van groepspraktijk Anthentiek in centrum Hasselt. Ze helpen je graag verder met therapie en loopbaanbegeleiding.

Begeleidingen bij Anthentiek

We kiezen ervoor om met een team van psychologen en (psycho)therapeuten te werken met elk een specifieke en complementaire achtergrond. Elk van onze medewerkers heeft eveneens een specifieke opleiding rond loopbaancoaching en ACT genoten. Onze medewerkers geloven in levenslang leren en scholen zich systematisch bij door opleidingen, studiedagen en intervisies.

 

Binnen Anthentiek hechten we belang aan wetenschappelijk onderbouwd werken in al onze diensten. We zetten in op jouw kracht en werken samen rond jouw belemmeringen.  

We streven ernaar om onze cliënten te begeleiden binnen een warme en persoonlijke setting. We vinden het belangrijk dat je voelt dat je er toe doet en dat we écht langs je lopen. We stemmen onze begeleiding af op jouw unieke behoeften. We geloven in een no-nonsense aanpak en durven je te confronteren. Dit alles steeds op een warme & respectvolle manier.

Elk van ons werkt met passie. En dat voel je. We gaan the extra mile, streven naar resultaat en geloven in vernieuwing. We zitten geregeld samen om ons aanbod zo goed mogelijk op jou, onze cliënt af te stemmen en bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

GEPASSIONEERD

WARM

DESKUNDIG

Warm, gepassioneerd & deskundig

Anthentiek's team

Groepsfoto-Anthentiek-Psycholoog-Loopbaa

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg