Glenn Baeten

Zaakvoerder en HR-consultant

Dat gaat niet, bestaat niet

“Wat ik het belangrijkst vind in mijn werk? Klantgerichtheid, creativiteit en fun. Klantgerichtheid is voor mij meer dan goed luisteren en voldoen aan de verwachtingen van de cliënt. Het betekent ook echt meedenken en samen kijken hoe we tot het beste resultaat kunnen komen.

 

Creativiteit zit ‘m vooral in een groot oplossingsvermogen. ‘Het gaat niet, bestaat niet’ in mijn ogen. Er is altijd een manier om een doel te bereiken. Je moet alleen soms out-of-the-box denken op weg ernaartoe.

 

En wat betreft fun: daarmee bedoel ik niet alleen dat ik zelf veel plezier heb in mijn werk, maar vooral dat ik graag actief bijdraag aan een goede, losse sfeer in de groepspraktijk. Ik probeer altijd te inspireren en te motiveren. Mijn collega’s zullen beamen dat ik enthousiast ben, goedlachs en elke dag een goede dosis humor meeneem naar mijn werk. Dat werkt aanstekelijk.”

Consulting, human resources, marketing, teammanagement, projectmanagement, netwerken, motivatie, workshops en presentaties geven, informatiesystemen en creatieve oplossingen bedenken.

 Specialisaties 

 Opleidingen 

​Glenn is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en volgde daarna een manama in Human Resource Management. Door zijn achtergrond, weet Glenn de brug te maken van psychologie naar HR en meer specifiek naar bedrijfsondersteuning. 

 Praktijkervaring 

Specialisaties Consulting, human resources, marketing, teammanagement, projectmanagement, netwerken, motivatie, workshops en presentaties geven, informatiesystemen en creatieve oplossingen bedenken.   Opleidingen Glenn is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en volgde daarna een manama in Human Resource Management. Door zijn achtergrond, weet Glenn de brug te maken van psychologie naar HR en meer specifiek bedrijfsondersteuning.    Praktijkervaring Met zijn ondernemende manier van denken, ziet Glenn overal mogelijkheden. Hij stond aan de wieg van verschillende creatieve en zakelijke initiatieven (Baeteng, Roxy, Pictoresk). Als HR technology consultant bij Accenture deed Glenn veel ervaring op met human resources-systemen. In die functie gaf hij geregeld trainingen over HR-oplossingen. Glenn is zaakvoerder van Anthentiek. Hij ondersteunt de praktijk in het dagelijks management maar zet ook zijn schouders onder allerhande bedrijfsprojecten (consulting mbt welzijnsbeleid, train

Klik hier en leer het volledige team kennen

Met zijn ondernemende manier van denken, ziet Glenn overal mogelijkheden. Hij stond aan de wieg van verschillende creatieve en zakelijke initiatieven (Baeteng, Roxy, Pictoresk). Als HR technology consultant bij Accenture deed Glenn veel ervaring op met human resources-systemen. In die functie gaf hij geregeld trainingen over HR-oplossingen. Glenn is zaakvoerder van Anthentiek. Hij ondersteunt de praktijk in het dagelijks management maar zet ook zijn schouders onder allerhande bedrijfsprojecten (consulting mbt welzijnsbeleid, trainingen op maat van bedrijven).

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg