Kamp jij met depressieve klachten? 

 We zijn er graag voor je! 

Het lijkt soms wel de epidemie van deze tijd: depressieve klachten. Niet zo verrassend, we hollen steeds mee in de drukte van de huidige maatschappij, willen ons bewijzen op ons werk en tegelijk stellen we hoge eisen aan onszelf als partner of ouder. Zelfzorg? Dat heeft vaak geen prioriteit.

Niemand heeft echter een onuitputtelijk energiereservoir. Wie niet op tijd ontspant, rust vindt en leert omgaan met belemmerende gedachten en gevoelens, is vatbaar voor uitputting en erger: depressie. Een depressie is dus niet iets dat je van de ene op de andere dag overkomt, maar volgt vaak op een enorm lange periode van stress. 

Depressie in Hasselt

Therapie voor depressie bij Anthentiek, voor wie?

Wat is dat nu eigenlijk een depressie? Als je kampt met een depressie voel je je zowel mentaal als fysiek uitgeput. Je batterij is volledig leeg. Je hebt moeite met acties ondernemen,  je voelt je leeg vanbinnen.  Je merkt dat je geheugen niet meer mee wilt en dat het je de grootste moeite kost je aandacht ergens bij te houden. Daarnaast heb je het gevoel emotioneel ontregeld te zijn. Angst, frustratie en/of een gevoel van machteloosheid besluipen je.

Kamp jij met depressieve klachten? Voel je je uitgeput en voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We lopen graag met je mee. 

Therapie voor depressie bij Anthentiek - hoe?

Hoe gaan we te werk? Allereerst vinden we het belangrijk dat je zicht krijgt op en begrip krijgt voor je klachten. We informeren je over de effecten van depressie op je lichaam. Vervolgens brengen we langzaam maar zeker meer zelfzorg in je dagschema. We helpen je vertragen opdat je draagkracht kan toenemen.

We kijken hoe het zo ver kon komen en onderzoeken welke gedragspatronen en factoren in de context aan je depressie hebben bijgedragen. Ook kijken we naar hoe je anders in je leven wilt staan en wat er je vandaag in de weg staat. Stapsgewijs leren we je anders om gaan met de belemmeringen op je pad opdat je jezelf vaker een prioriteit kan maken. Tot slot, kunnen we je ondersteunen in het terug aan de slag gaan in het dagelijkse leven. 

Therapie voor depressie bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij depressie vinden plaats in onze groepspraktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Ik ben heel blij dat we de coachingsessies gewoon verder kunnen blijven doen via Skype.

Het voelde heel gewoon en het deed deugd om een uurtje te babbelen met elkaar.

We moeten tijdens deze crisis op zoek gaan naar creatieve oplossingen en Ann doet dat super!

In deze moeilijke tijd waarin angst en onzekerheid een groot stuk van ons dagelijks leven beheersen, heb je soms nood aan een luisterend oor, iemand die je eventjes ondersteunt.

De drempel naar begeleiding lijkt hoog maar bij Anthentiek wordt je met een warm gevoel ontvangen.


Mijn gesprek deze week v...

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Please reload

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Kamp je met burn-out of stress klachten? Burn-out specialist psycholoog Anthentiek uit Hasselt (Limburg) helpt je graag met deze burn-out verder!

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg