Veerle Mertens

Therapeut en loopbaanbegeleider

We gaan écht samen op weg

“Ik ben niet degene die bepaalt welke richting een gesprek uitgaat en ik stel dus bijvoorbeeld ook geen suggestieve vragen. Tijdens een begeleidingstraject gaan we echt samen op weg. De cliënt heeft eigenlijk alle antwoorden al. Mijn rol is alleen te faciliteren zodat die antwoorden ook voor hem of haar duidelijk worden.

 

Tijdens trajecten komt vaak een heel scala aan emoties voorbij. Dat is goed, want dan komen we dichter bij de kern. Als cliënten aangeven dat ze dingen helder krijgen voor zichzelf en acties durven ondernemen om te leven volgens hun waarden, dan maakt dat mij een heel blije therapeut!”

 Specialisaties 

Multipotentialites, (geweldloze) communicatie, stress, burn-out, zingeving, kennen/stellen van grenzen, integraties/fusies in of van bedrijven, veranderingsmanagement, werken met groepen.

 Opleidingen 

​Veerle behaalde een master in communicatie en volgde hierna een opleiding tot stress- en burn-outcoach, de basiscursus ACT en tal van andere cursussen rond communicatie, didactiek, groepswerking, talentmanagement, veranderingsmanagement etc.

 Praktijkervaring 

Behalve bij Anthentiek werkt Veerle in haar eigen praktijk Consento. Hiervoor werkte Veerle als freelance lesgever bij CVA, en als opleidingscoördinator en lesgever bij VDAB-OCMW Maaseik. Daarvoor werkte ze onder andere als projectmedewerker, leerkracht en kwaliteitsmanager voor diverse organisaties.

Coach Veerle is expert in leren welke job bij je past, balans werk-privé en stress en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaancoaches Anthentiek in Limburg

Klik hier en leer het volledige team kennen

Cliënten over trajecten bij Veerle

Ik ben heel goed verder geholpen met mijn vraag. De begeleider luisterde steeds begripvol en stelde de juiste vragen op het juiste moment, ging na wat ik overal precies mee bedoelde. De sessies hebben mij geholpen om een stap te zetten en te gaan doen wat ik het liefste doe. Bedankt!

Tijdens een Burn out ben ik bij anthentiek terecht gekomen. Er werd in eerste instantie geluisterd , er mocht ook gehuild worden. Elk inzicht dat nodig was om mezelf terug te vinden, de tools die nodig waren om te zoeken waar het probleem was, waar ik energie van kreeg en waar ik die kwijt geraakte,...

De begeleiding bij Anthentiek is naar mijn mening TOP. Anthentiek geeft mij een professioneel gevoel: manier van afspraken maken, tijdsspanne waarbinnen wordt gereageerd, de coaching/begeleiding zelf en de personen die dit vormgeven, het materiaal dat wordt gebruikt tijdens de begeleiding, etc. Anth...

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg