Veerle Mertens

Therapeut en loopbaanbegeleider

We gaan écht samen op weg

“Ik ben niet degene die bepaalt welke richting een gesprek uitgaat en ik stel dus bijvoorbeeld ook geen suggestieve vragen. Tijdens een begeleidingstraject gaan we echt samen op weg. De cliënt heeft eigenlijk alle antwoorden al. Mijn rol is alleen te faciliteren zodat die antwoorden ook voor hem of haar duidelijk worden.

 

Tijdens trajecten komt vaak een heel scala aan emoties voorbij. Dat is goed, want dan komen we dichter bij de kern. Als cliënten aangeven dat ze dingen helder krijgen voor zichzelf en acties durven ondernemen om te leven volgens hun waarden, dan maakt dat mij een heel blije therapeut!”

 Specialisaties 

Multipotentialites, (geweldloze) communicatie, stress, burn-out, zingeving, kennen/stellen van grenzen, integraties/fusies in of van bedrijven, veranderingsmanagement, werken met groepen.

 Opleidingen 

​Veerle behaalde een master in communicatie en volgde hierna een opleiding tot stress- en burn-outcoach, de basiscursus ACT en tal van andere cursussen rond communicatie, didactiek, groepswerking, talentmanagement, veranderingsmanagement etc.

 Praktijkervaring 

Behalve bij Anthentiek werkt Veerle in haar eigen praktijk Consento. Hiervoor werkte Veerle als freelance lesgever bij CVA, en als opleidingscoördinator en lesgever bij VDAB-OCMW Maaseik. Daarvoor werkte ze onder andere als projectmedewerker, leerkracht en kwaliteitsmanager voor diverse organisaties.

Coach Veerle is expert in leren welke job bij je past, balans werk-privé en stress en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaancoaches Anthentiek in Limburg

Klik hier en leer het volledige team kennen

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload