Veerle Mertens

Therapeut en loopbaanbegeleider

We gaan écht samen op weg

“Ik ben niet degene die bepaalt welke richting een gesprek uitgaat en ik stel dus bijvoorbeeld ook geen suggestieve vragen. Tijdens een begeleidingstraject gaan we echt samen op weg. De cliënt heeft eigenlijk alle antwoorden al. Mijn rol is alleen te faciliteren zodat die antwoorden ook voor hem of haar duidelijk worden.

 

Tijdens trajecten komt vaak een heel scala aan emoties voorbij. Dat is goed, want dan komen we dichter bij de kern. Als cliënten aangeven dat ze dingen helder krijgen voor zichzelf en acties durven ondernemen om te leven volgens hun waarden, dan maakt dat mij een heel blije therapeut!”

 Specialisaties 

Multipotentialites, (geweldloze) communicatie, stress, burn-out, zingeving, kennen/stellen van grenzen, integraties/fusies in of van bedrijven, veranderingsmanagement, werken met groepen.

 Opleidingen 

​Veerle behaalde een master in communicatie en volgde hierna een opleiding tot stress- en burn-outcoach, de basiscursus ACT en tal van andere cursussen rond communicatie, didactiek, groepswerking, talentmanagement, veranderingsmanagement etc.

 Praktijkervaring 

Behalve bij Anthentiek werkt Veerle in haar eigen praktijk Consento. Hiervoor werkte Veerle als freelance lesgever bij CVA, en als opleidingscoördinator en lesgever bij VDAB-OCMW Maaseik. Daarvoor werkte ze onder andere als projectmedewerker, leerkracht en kwaliteitsmanager voor diverse organisaties.

Coach Veerle is expert in leren welke job bij je past, balans werk-privé en stress en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van loopbaancoaches Anthentiek in Limburg

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2021 Anthentiek

0032 467 031 592  |  info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg