Coaching voor werknemer/werkgever

We lopen allemaal wel eens vast in onze job. Angst bij het aangaan van een nieuwe project of periodes van stress in een tijd van drukte, zijn de meesten onder ons niet vreemd. Soms loop je echter dusdanig vast, dat je voelt dat het je functioneren eronder lijdt. Dan wordt het tijd om hulp te zoeken en actie te ondernemen. Bij Anthentiek helpen we je graag, zodat jij of jouw werknemer weer werk kan maken van datgene jullie écht willen. Onze psychologen staan voor je klaar en zijn gespecialiseerd in thema's gaande van perfectionisme, onzekerheid, faalangst tot assertiviteit. 

 Anthentiek is expert in uitstelgedrag , angst in interactie en assertiviteit en helpt je hiermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek te Hasselt

Maak werk van wat je écht wil, in jouw job en 

ver daarbuiten

Coaching voor werknemers/werkgevers, voor wie?

Anthentiek kan je ondersteunen bij diverse werkgerelateerde problematieken.

  • Je ervaart zoveel stress dat je functioneren eronder lijdt

  • Jouw onzekerheid staat je in de weg, waardoor je moeilijker zelfstandig functioneert 

  • Je wordt belemmerd door angst in het contact met je collega’s of klanten

  • Jouw perfectionisme zorgt ervoor dat je veel tijd verliest en de lat erg hoog legt? 

  • Vanuit angst om te falen ga je vermijden en je taken uitstellen. Hierdoor kom je vaker niet als wel tot de dingen die je zou willen ondernemen.

 

Herken je jezelf of 1 van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, neem dan contact met ons op. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Coaching voor werkgever/werknemer - hoe?

Onze coaching is gericht op ondernemers of zelfstandigen die ervoor kiezen om te investeren in coaching van zichzelf of van medewerkers die vastlopen in de werkcontext.  Onderwerpen waarin we gespecialiseerd zijn, zijn thema’s als stress, faalangst, uitstelgedrag, perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen of angst in de interactie.

 

Onze psychologen gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. Elk van onze psychologen heeft een eigen, toch complementaire specialisatie. Bovenal hanteren we allemaal een warme, persoonlijke manier van werken opdat jij, als werkgever,  en je medewerkers zich gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject. Meer informatie over onze psychologen vind je via deze link. Wil je meer lezen over onze werkwijze, neem dan een kijkje bij veelgestelde vragen.

Coaching voor werkgever/werknemer - prijs?

Voel jij dat je vastloopt als werkgever in de werkcontext of loopt jouw werknemer vast? Contacteer ons dan voor een eerste gesprek. Je bent meer als welkom in onze groepspraktijk te Hasselt, onze psychologen staan graag voor je klaar. De kostprijs van een sessie bedrijfscoaching bij Anthentiek is 75 euro (excl. BTW) voor 50 min.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Coaching van werknemer bij bedrijf Sanimalia door Psychologenpraktijk Anthentiek in Hasselt (Limburg)
Coaching van werknemer bij bedrijf Sanimalia door Psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)
Coaching van werkgever bij bedrijf Sanimalia door Psychologenpraktijk Anthentiek in Hasselt (Limburg)