Coaching, versterken van vaardigheden

We lopen allemaal wel eens vast in onze job. Angst bij het aangaan van een nieuwe project of periodes van stress in een tijd van drukte, zijn de meesten onder ons niet vreemd. Soms loop je echter dusdanig vast, dat je voelt dat het je functioneren eronder lijdt. Dan wordt het tijd om hulp te zoeken en actie te ondernemen. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in thema's zoals perfectionisme, verbindend communiceren, burn-out, stress... 

Maak werk van wat je écht wil, in jouw job en 

ver daarbuiten

Versterken van vaardigheden, voor wie?

Anthentiek kan je ondersteunen bij diverse werkgerelateerde problematieken, zowel voor werkgevers als voor jouw werknemers

  • Jij of jouw werknemer ervaart zoveel  stress dat je functioneren wordt belemmerd?

  • Jij of jouw werknemer vindt het lastig om om te gaan met de onzekerheid?

  • Jij of jouw werknemer wordt belemmerd door angst in het contact met je collega’s of klanten?

  • Door perfectionisme verlies je meer tijd dan goed door de lat voor jezelf onnoemelijk hoog te leggen?

  • Vanuit angst om te falen ga je taken uitstellen. Hierdoor kom je vaker niet als wel tot de dingen die je zou willen ondernemen?

 

Herken je jezelf of 1 van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, neem dan contact met ons op. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Versterken van vaardigheden - hoe?

Onze bedrijfscoaching is gericht op ondernemers of zelfstandigen die ervoor kiezen om te investeren in coaching van zichzelf of van medewerkers die vastlopen in de werkcontext.  Onderwerpen waarin we gespecialiseerd zijn, zijn thema’s als stress, faalangst, uitstelgedrag, perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen of angst in de interactie.

 

Ons team gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. Elk van ons heeft een eigen, toch complementaire specialisatie. Bovenal hanteren we allemaal een warme, persoonlijke manier van werken opdat jij en je medewerkers zich gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject. Meer informatie over ons team vind je via deze link. Wil je meer lezen over onze werkwijze, neem dan een kijkje bij veelgestelde vragen.

Versterken van vaardigheden - prijs?

Voel jij dat je vastloopt in de werkcontext? Contacteer ons dan voor een eerste gesprek. Je bent meer als welkom in onze groepspraktijk te Hasselt. De kostprijs van een sessie bedrijfscoaching bij Anthentiek is 75 euro (excl. BTW) voor 50 min.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Coahing op maat bij Sanimalia door psychologenpraktijk Anthentiek bij Diest
Versterken van vaardigheden voor bedrijf 2Pass Clinic door psychologenpraktijk Anthentiek bij Sint-Truiden
Versterken van vaardigheden voor bedrijven bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg