Coaching, versterken van vaardigheden

We lopen allemaal wel eens vast in onze job. Angst bij het aangaan van een nieuwe project of periodes van stress in een tijd van drukte, zijn de meesten onder ons niet vreemd. Soms loop je echter dusdanig vast, dat je voelt dat het je functioneren eronder lijdt. Dan wordt het tijd om hulp te zoeken en actie te ondernemen. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in thema's zoals perfectionisme, verbindend communiceren, burn-out, stress... 

  Wij zijn expert in zelfvertrouwen, grenzen aangeven en perfectionisme en helpen je hiermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek bij Genk (Limburg)

Maak werk van wat je écht wil, in jouw job en 

ver daarbuiten

Versterken van vaardigheden, voor wie?

Anthentiek kan je ondersteunen bij diverse werkgerelateerde problematieken, zowel voor werkgevers als voor jouw werknemers

  • Jij of jouw werknemer ervaart zoveel  stress dat je functioneren wordt belemmerd?

  • Jij of jouw werknemer vindt het lastig om om te gaan met de onzekerheid?

  • Jij of jouw werknemer wordt belemmerd door angst in het contact met je collega’s of klanten?

  • Door perfectionisme verlies je meer tijd dan goed door de lat voor jezelf onnoemelijk hoog te leggen?

  • Vanuit angst om te falen ga je taken uitstellen. Hierdoor kom je vaker niet als wel tot de dingen die je zou willen ondernemen?

 

Herken je jezelf of 1 van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, neem dan contact met ons op. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Versterken van vaardigheden - hoe?

Onze bedrijfscoaching is gericht op ondernemers of zelfstandigen die ervoor kiezen om te investeren in coaching van zichzelf of van medewerkers die vastlopen in de werkcontext.  Onderwerpen waarin we gespecialiseerd zijn, zijn thema’s als stress, faalangst, uitstelgedrag, perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen of angst in de interactie.

 

Ons team gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. Elk van ons heeft een eigen, toch complementaire specialisatie. Bovenal hanteren we allemaal een warme, persoonlijke manier van werken opdat jij en je medewerkers zich gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject. Meer informatie over ons team vind je via deze link. Wil je meer lezen over onze werkwijze, neem dan een kijkje bij veelgestelde vragen.

Versterken van vaardigheden - prijs?

Voel jij dat je vastloopt in de werkcontext? Contacteer ons dan voor een eerste gesprek. Je bent meer als welkom in onze groepspraktijk te Hasselt. De kostprijs van een sessie bedrijfscoaching bij Anthentiek is 75 euro (excl. BTW) voor 50 min.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Coahing op maat bij Sanimalia door psychologenpraktijk Anthentiek bij Diest
Versterken van vaardigheden voor bedrijf 2Pass Clinic door psychologenpraktijk Anthentiek bij Sint-Truiden
Versterken van vaardigheden voor bedrijven bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk