Vind jij het moeilijk om voor jezelf op te komen

 We zijn er graag voor je!  

Natuurlijk sta je graag klaar voor vrienden, familie en collega’s. Tegelijkertijd wil je jezelf niet voortdurend wegcijferen of jezelf voorbij lopen. En je hoeft heus niet altijd haantje de voorste te zijn, maar je wilt wel voor je mening durven uitkomen en uiten wat je voelt. Voor veel mensen is het knap lastig om voor jezelf op te komen. Ze durven niet goed en daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien maak je wel voorspellingen over wat de ander van je zou kunnen denken, ben je bang voor afwijzing of voorspel je conflict. Of misschien heb je geleerd dat volgen van anderen en vooral niet voor jezelf opkomen de standaard is of geloof je dat dit nodig is om geliefd te zijn.

Assertiviteit in Hasselt

Bij Anthentiek gaan we ervan uit dat kiezen voor assertief gedrag op lange termijn de beste weg is. Als je jezelf niet kan uiten of zijn, gaat dit je vroeg of laat tegenstaan. Het kost zeer veel energie om telkens maar aan de verwachtingen van een ander te voldoen en jezelf op de laatste plaats te zetten. Aangeven wat je nodig hebt is in veel situaties toch echt broodnodig. Om je goed te voelen op je werk bijvoorbeeld, maar ook voor een gezonde en gelijkwaardige relatie met anderen. Stappen zetten naar assertiviteit betekent dat je jezelf kunt zijn en jezelf kunt laten zien. Maar ook dat je je kunt focussen op wat echt belangrijk voor je is, in plaats van je te laten bepalen door anderen. Wil jij therapeutisch begeleid worden om je angsten in het grenzen stellen aan te pakken? Neem contact met ons ons op voor een eerste afspraak.  Je zult merken hoe bevrijdend het is om in interactie met anderen echt jezelf te kunnen blijven.

Therapie voor gebrek aan assertiviteit - wie?

Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven? Word jij in je dagelijks functioneren belemmerd door de angst voor conflict of afwijzing? Geef je hierdoor zelden aan wat je echt nodig hebt? Wil jij therapeutisch begeleid worden om je angsten in het grenzen stellen aan te pakken? 

 Neem dan contact met ons op. We bewegen graag met je naar anders

WHEN YOU SAY YES TO OTHERS MAKE SURE YOU ARE NOT SAYING NO TO YOURSELF

Therapie voor gebrek aan assertiviteit - hoe?

We maken je bewust van onbewuste patronen die je gedrag sturen en leren je graag anders omgaan met de belemmeringen op je pad richting meer assertiviteit. Dit opdat je dichter bij jezelf kan blijven in contact met anderen en jezelf vaker een prioriteit kan maken. Als je dat wenst, kan je je therapeutisch traject ook aanvullen met een training in assertiviteit. Hier wordt er vooral gefocust op het aanleren van vaardigheden. Je wordt hier verrijkt met theorie en praktijkoefeningen in het verbindend en assertief communiceren..

Therapie voor gebrek aan assertiviteit bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij faalangst vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Ik ben heel blij dat we de coachingsessies gewoon verder kunnen blijven doen via Skype.

Het voelde heel gewoon en het deed deugd om een uurtje te babbelen met elkaar.

We moeten tijdens deze crisis op zoek gaan naar creatieve oplossingen en Ann doet dat super!

In deze moeilijke tijd waarin angst en onzekerheid een groot stuk van ons dagelijks leven beheersen, heb je soms nood aan een luisterend oor, iemand die je eventjes ondersteunt.

De drempel naar begeleiding lijkt hoog maar bij Anthentiek wordt je met een warm gevoel ontvangen.


Mijn gesprek deze week v...

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Please reload

Wil jij beter om je grenzen leren aangeven en nee leren zeggen tegen anderen? Start dan nu een assertiviteitstraining bij Anthentiek in de psychologen groepspraktijk te Hasselt.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg