Arthur

Praktijkhond

Een dag niet gespeeld, is een dag niet geleefd

"Mijn naam is Arthur, ook wel bekend als de kantoorhond van Anthentiek. Ik loop regelmatig door de gangen bij Anthentiek. Mijn doel is om jou een hartelijke ontvangst te bieden en mijn collega’s nu en dan naar buiten te krijgen om met me te gaan wandelen. Een beetje frisse lucht doet wonderen.

 

Natuurlijk zijn er ook mensen die allergisch voor me zijn of een beetje bang. Geen zorgen, mijn baasjes vragen je steeds of het oké is als ik er rondloop en zo niet, houden ze me netjes bij.

 

Een dag is voor mij geslaagd als ik een glimlach op het gezicht van onze cliënten heb kunnen toveren, een lekker knookje heb verorberd of heb kunnen spelen in het groen."

 Specialisaties 

Spelen met balletjes, knookjes verorberen, mensen verwelkomen.  

 Praktijkervaring 

Arthur maakt sinds 2019 deel uit van de Anthentiek famlie. Hij brengt voltijds kleur en afwisseling in onze dag. 

Wij zijn expert in leren welke job bij je past, work-life balance en stress en helpt je hermee graag verder in de groepspraktijk van psychologen Anthentiek bij Genk

Klik hier en leer het volledige team kennen

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg